Dziś zaczynamy cykl spotkań autorskich we Wrocławiu. Na początek zapraszamy na niedzielne spotkanie do Magnolia Park, dzisiaj, 26 października, o godz. 16.30. Przygotujemy dla was pyszne ciasteczka bez glutenu, bez cukru i bez nabiału. Na miejscu można będzie kupić „Kuchnię polską bez pszenicy” z rabatem 25%. I oczywiście dostać nasze autografy 🙂 Z kolei od poniedziałku do środy (27-29 października) zapraszamy na trzy spotkania-wykłady we wrocławskich bibliotekach, połączone z degustacją naszych smakołyków. Hasło przewodnie spotkań: różnorodność kryje się w ograniczeniach! Opowiemy o kulinarnej pasji i zdrowiu ukrytym na talerzu. Wyjaśnimy czym jest gluten, dlaczego mleko szkodzi, a cukier trzcinowy wcale nie jest lepszy od białego. Doradzimy, jakie produkty spożywcze warto wkładać do zakupowego koszyka, a czego lepiej unikać. Na koniec poczęstujemy was własnoręcznie przyrządzonymi smakołykami bez glutenu, cukru i szkodliwych E-dodatków. Będzie ciekawie i pysznie Zapraszamy! Wstęp wolny. Szczegóły dotyczące terminów i miejsc spotkań na plakatach.
Niedziela, 26 października, Magnolia Park
Szczegóły spotkania na plakacie powyżej oraz tu: https://www.facebook.com/events/1415327875378431/
Poniedziałek-środa, 27-29 października, biblioteki
Terminy oraz miejsca spotkań na plakacie poniżej:
W dniach 27-29 października we wrocławskich bibliotekach odbędą się także cztery spotkania dla młodzieży, poświęcone E-dodatkom i zdrowym zamiennikom popularnych przekąsek. Spotkania dla młodzieży organizowane są dla zamkniętych grup szkolnych.