W ostatnim numerze kwartalnika (wcześniej dwumiesięcznika) E!stilo znajdziecie cztery moje przepisy, wraz ze zdjęciami: znane wam z blogu ciasta: mazurek amarantusowy z daktylami, dżemem i polewą czekolaldowo-sezamową oraz amarantusowe z jabłkami i owocami czarnego bzu, a także dwa przepisy, które znalazły się w mojej pierwszej książce: batoniki czekoladowe z amarantusowym poppingiem i kotleciki jaglano-amarantusowe. Oprócz przepisów do poczytania ciekawy artykuł Wandy Gąsiorwskiej – oczywiście na temat amarantusa 🙂 Miłej lektury i smacznego! Więcej informacji o magazynie na www.estilomagazine.pl.
Znajdź na stronie
Kategorie
- :: moje książki ::
- :: różności ::
- akcje promocyjne
- artystycznie
- babeczki i muffinki
- chemia w żywności
- chwasty, kwiaty, dzikie rośliny
- ciasta kruche
- ciasta ucierane
- ciastka i drobne wypieki
- czekolada
- dania wegańskie
- dania wegetariańskie
- desery
- DIY
- konkursy
- kremy
- kremy – puddingi – budynie
- książkowe inspiracje
- lody i sorbety
- makarony/kluski/pierogi
- na obiad
- na słodko
- na słono
- na śniadanie
- naleśniki/racuchy/placki
- napoje
- pasztety/pasty/nadzienia
- pieczywo
- podstawowe
- przekąski i dodatki
- puddingi
- różności kulinarne
- ryby i owoce morza
- sałatki i surówki
- testy produktów
- torty
- trufle i inne drobnostki
- wypieki
- wypieki i desery z warzywami
- z owocami
- zupy
Tagi
amarantus
bez cukru
bez glutenu
bez jajek
bez mleka
bez nabiału
bez proszku/sody
cebula
ciastka
ciasto
cynamon
cytryna
czekolada
czosnek
goździki
imbir
jabłka
kakao
karob
kasza jaglana
kozieradka
ksylitol
kurkuma
marchewka
migdały
miód
mięta
mleko kokosowe
mąka gryczana
mąka kukurydziana
mąka migdałowa
mąka ryżowa
mąka ziemniaczana
olej kokosowy
orzechy
owoce
siemię lniane
stewia
syrop z agawy
truskawki
wanilia
wegańskie
wegetariańskie
wielkanoc
zupa
Archiwum